Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sulden, Italien

Sulden ligger i den italienska regionen Sydtyrolen (Bolzano), och om ni funderar på att boka en skidresa till Sulden har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Sulden sträcker sig i regel från slutet av oktober till början av maj.

I Sulden hittar ni 11 liftar med en liftkapacitet på 17433 personer/timme. Det finns 44 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 17 kilometer blåa pister, 13 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 14 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3250 meter, vilket ger en fallhöjd på 1350 meter. Den längsta pisten som finns i Sulden är 4.6 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Sulden. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 7 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Sulden finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Sulden

För er som vill flyga ner till Sulden så är det flygplatsen Bolzano Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Sulden är 56 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (100 kilometers avstånd), samt Orio Al Serio (Bergamo), Milano (117 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Sulden

Skidorter nära Sulden är bland annat Santa Caterina Valfurva (14 kilometers avstånd), Bormio (18 kilometers avstånd) och Pejo (19 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Sulden

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Sulden. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Sulden här

Hotell & boende i Sulden

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sulden.
3 boenden
Pris/natt från: 593 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
4 boenden
Pris/natt från: 2372 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns