Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sulden, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Sulden, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Sulden ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Sulden har 10 liftar och totalt 11 pister. Säsongen för skidåkning i Sulden är vanligtvis från november till april .

Närmaste flygplats är Bolzano Airport som ligger 56 kilometer från Sulden. Santa Caterina Valfurva är närmaste skidort till Sulden med ett avstånd på 14 kilometer.

Liftarna i Sulden är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 120 centimeter.

Hyr skidutrustning i Sulden

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Sulden. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Sulden här

Hotell & boende i Sulden

Hos oss hittar ni totalt 26 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sulden.
13 boendealternativ
Pris/natt från: 579 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 681 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1635 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns