Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Bormio, Italien

Bormio är en Italiensk skidort som ligger belägen i norra Italien. Området har vid två tillfällen varit värd för världsmästerskapen i utförsåkning. Närmaste flygplats är Orio Al Serio (Bergamo) som ligger 103 kilometer från Bormio. Skidorter nära Bormio är bland annat Santa Caterina Valfurva, Sulden och Livigno.

Många vägar upp till toppen

12 stycken liftar tar dig upp till högre höjder, och när du ska ner igen finns det 18 backar att välja mellan. Föredrar du att hålla dig på lägre höjder och få din motion, so har Bormio även 12 kilometer välpreparerade spår för längdskidåkning. Santa Caterina och Valdidentro är närliggande orter som även de erbjuder bra åkning. Dessa är sammanlänkande med Bormio via en gratis ski-bus som gör det enkelt att upptäcka nya områden.

Tycker du att det bli för besvärligt att ta med dig hela din utrustning, eller är ni så många att det helt enkelt inte får plats? Ingen fara, det finns bra uthyrning på plats för hela familjen.

Gott om äventyr, såväl i backen som utanför

För den äventyrslystne finns det gott om alternativ att pröva på freeriding offpist. Dock så kan det vara en bra idé att göra detta med en guide. En guide är bra att ha med sig oavsett om du är erfaren eller nybörjare, då förhållanden kan ändras snabbt och är svåra att förutse. Om du åker offpist med en riktig expert blir det även enklare för dig att slappna av och bara njuta av stunden.
Det finns även mycket äventyr för de minsta. Längst ner i anläggningen ligger det skidbackar som är mycket barnvänliga. Oftast finns det bara en väg ner på dessa, så du som förälder kan släppa ditt barn utan oro att dom skulle åka vilse.

Boende och mat i Bormio

Det finns ett rikt urval av boenden i Bormio. De flesta rum ligger runt mellansegmentet, och har väldigt bra priser. Det finns även ett bra utbud för den som vill bo i lite extra lyx. Mycket utav boendet är utanför stadens kärna, men med ett brett utbud av såväl transfers som kollektivtrafik så är det inget problem. Det ligger många restauranger och pubar i området, och bara centrala Bormio bjuder på 15 restauranger som är väldigt lätta att nå från skidanläggningen.

Efter en lång dag av aktiviteter är det lätt att bli aningen mör i kroppen. Ömmande leder botas bäst med värme, och varför inte göra det på några av de gamla romerska badhusen som finns i området?

Hyr skidutrustning i Bormio

Via Alpinresorts.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Bormio här

Skidskola i Bormio

Om ni är ute efter att boka skidskola i Bormio kan vi genom CheckYeti erbjuda 11 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Bormio här

Hotell & boende i Bormio

Hos oss hittar ni totalt 292 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bormio.
243 boendealternativ
Pris/natt från: 348 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 916 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 684 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 799 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2294 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bormio