Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Bormio

Visst blir det normalt billigare att ta med er egen utrustning ner till Bormio (även om skidor kan kosta en del att ta med på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen skidutrustning men ändå vill spara pengar har ni hittat rätt. När ni förbokar hyra av skidor och/eller snowboardutrustning via ALPINRESORTS.com som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i Bormio.

I Bormio hittar ni för tillfället 5 butiker som ALPINRESORTS.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

Butiker med skiduthyrning i Bormio

Cecco Sport

Adress: via Battaglion Morbegno 26

Cecco Sport

Adress: Via Funivia, 55

Celsino Sport

Adress: Via Battaglion Morbegno, 1

Celso Sport

Adress: Via Vallecetta, 5

OKGO

Adress: Via Battaglion Morbegno, 16
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bormio

Sunweb
SnowTrex