Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skiduthyrning i Bormio

Självklart blir det billigaste att ta med er egen utrustning ner till Bormio (även skidor kan kosta en del på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen utrustning men ändå vill spara pengar är ni rätt ute. När ni förbokar er skid- och snowboardutrustning via Alpinresorts.com som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i Bormio.

I Bormio hittar ni för tillfället 5 butiker som Alpinresorts.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

Boka skidutrustningen online i Bormio här

Butiker med skiduthyrning i Bormio

Cecco Sport

via Battaglion Morbegno 26

Cecco Sport

Via Funivia, 55

Celsino Sport

Via Battaglion Morbegno, 1

Celso Sport

Via Vallecetta, 5

OKGO

Via Battaglion Morbegno, 16
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bormio