Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pinzolo, Italien

Pinzolo är en skidort som ni hittar i provinsen Trento i de italienska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Pinzolo är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Pinzolo har pister på totalt 155 kilometer, varav 50 kilometer är blåa enkla pister, 72 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 33 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 58 liftar, med en totalkapacitet på 105511 personer/timme. Pinzolo är en del av skidområdet Madonna di Campiglio/Pinzolo/Folgàrida/Marilleva, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2504 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1652 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Pinzolo finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Pinzolo.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Pinzolo 41 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Pinzolo

Vill man flyga till Pinzolo så ligger flygplatsen Bolzano Airport närmast, på ett avstånd av 55 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Verona Villafranca Airport, som ligger 85 kilometer bort, och Orio Al Serio (Bergamo), Milano som har ett avstånd på 99 kilometer till Pinzolo.

Närmaste skidorter till Pinzolo

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Pinzolo ligger Madonna di Campiglio. Ni hittar även skidorterna Folgarida-Marilleva på 17 kilometers avstånd och Passo Tonale, 18 kilometer från Pinzolo.

Hyr skidutrustning i Pinzolo

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Pinzolo här

Skidskola i Pinzolo

Om ni är ute efter att boka skidskola i Pinzolo kan vi genom CheckYeti erbjuda 16 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Pinzolo här

Hotell & boende i Pinzolo

Hos oss hittar ni totalt 145 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pinzolo.
109 boenden
Pris/natt från: 465 kr
24 boenden
Pris/natt från: 454 kr
11 boenden
Pris/natt från: 806 kr
Ett boende
Pris/natt från: 4596 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Pinzolo

SnowTrex