Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Meribel är en fransk skidort som erbjuder fantastisk skidåkning. Här finns 57 backar, och antalet liftar är 45. Aix Les Bains är närmaste flygplats, och ligger 60 km ifrån Meribel. Orten tillhör området Les Trois Vallees, tillsammans med sex andra skidorter. Meribel som skidort har varit aktiv i över sjuttio år, och det märks att området har haft tid att utvecklas och förfinas.

Byn Meribel är uppbyggd i traditionell fransk stugstil, vilket gör det till en exotisk och lummig lite by. Belägen i botten av tre dalar, ligger den väldigt centralt mellan flera olika skidsystem. Skidåkning finns direkt utanför dörren, och totalt bjuder området på 600 km pist. Orten erbjuder ett stort utbud av boende, och det finns många olika prisklasser att välja mellan. Säsongen sträcker sig vanligtvis från juli till april.

Skidåkning i världsklass

Meribel erbjuder bra valmöjlighet för nybörjare. De flesta backarna lämpar sig dock bäst för dig som har lite mer erfarenhet, eller är en väldigt erfaren åkare. Det finns även tre mycket populära ski-parks att tillgå. De ligger utspritt över hela området, och erbjuder exempelvis half-pipes, miniramper och räcken av olika slag. Perfekt för dig som vill ha lite mer action i backen. Känner du att det finns utrymme för att förbättra din teknik en aning, eller har du rent av aldrig stått på ett par skidor förut? Meribel har flera olika skidskolor på plats, så oavsett ditt behov så är det snabbt åtgärdat.

Service som gör din resa till ett oförglömligt minne

Det finns många restauranger och pubar inom tillgängligt avstånd. Allt från dyra lyxiga lokaler, till lite mindre och enklare. Boenden kommer i alla olika former, även fast Maribel är känt för att kunna erbjuda många lite finare alternativ. Många stugor erbjuder även extraservice, i form av barnpassning och transfer till liftarna i de fall det behövs. Åker du en stor grupp, hela familjen eller släkten finns det möjlighet till boende med mellan sex till sexton bäddar. Att inhysa stora grupper är alltså inget problem.

Underhållning efter att skidbacken stänger

Det finns många pubar i området, och framåt kvällen så är de normalt fullproppade med festande ungdomar. Letar du efter lite liv och rörelse framåt småtimmarna, kommer du alltså inte att ha några problem. Tänk bara på att vara ute i god tid, det blir snabbt fullt. De flesta uteställen stänger runt klockan två, så alla hinner hem och sova ett par timmar innan liftarna öppnar igen.

Skidområden Meribel är del av

Meribel ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Byar i närheten av Meribel

Om ni planerar en att resa till Meribel kan ni även bo i någon av dessa byar som alla har tillgång till skidsystemet i Meribel:

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Meribel i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Meribel

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 13 olika klasser och instruktörer i Meribel som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Meribel här

Restauranger

Det finns 75 restauranger i Meribel och 29 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 649 hotell, lägenheter och stugor/hus i Meribel.
322 boenden
Pris/natt från:
582 kr
77 boenden
Pris/natt från:
813 kr
69 boenden
Pris/natt från:
627 kr
97 boenden
Pris/natt från:
627 kr
53 boenden
Pris/natt från:
2123 kr
31 boenden
Pris/natt från:
1184 kr

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Meribel