Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Flygplats Lugano Airport i Lugano

Lugano ligger på gränsen till Italien och är därför en lämplig flygplats att flyga till både om man ska till de schweiziska eller de italienska alperna.

Transfer från flygplatsen

Vi har tyvärr ingen informatin om transfer service från Lugano Airport till skidorterna runt omkring just nu. Vill ni boka hyrbil kan ni göra det här.

Flyg från Sverige

För tillfället finns inga direktflyg till Lugano Airport från Sverige. Ni kan ändå alltid flyga till Lugano Airport via andra städer, observera att flygtiden därmed blir längre men priserna kan fortfarande vara billiga.

Sök och boka flyg till Lugano Airport.

Karta Lugano Airport, Lugano

Visa kartan