Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Blatten-Belalp ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och om ni funderar på att boka en skidresa till Blatten-Belalp har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Blatten-Belalp är vanligtvis från mitten av december till början av april.

I Blatten-Belalp hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 18440 personer/timme. Det finns 38 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 12 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 3118 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1796 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Blatten-Belalp.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Blatten-Belalp 1 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Blatten-Belalp

För er som vill flyga ner till Blatten-Belalp så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Blatten-Belalp är 72 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Lugano Airport, som ligger 81 kilometer bort, och Malpensa, Milano som har ett avstånd på 99 kilometer till Blatten-Belalp.

Skidorter i närheten av Blatten-Belalp

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Blatten-Belalp ligger Riederalp. Andra skidorter som ligger nära är Bettmeralp (7 kilometer) och Fiesch (12 kilometer).

Byar i närheten av Blatten-Belalp

I närheten av Blatten-Belalp med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Brig som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Blatten-Belalp.

Restauranger

Det finns 9 restauranger i Blatten-Belalp och 8 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 27 hotell, lägenheter och stugor/hus i Blatten-Belalp.
22 boenden
Pris/natt från:
613 kr
4 boenden
Pris/natt från:
1322 kr
Ett boende
Pris/natt från:
3544 kr