Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bettmeralp, Schweiz

Skidorten Bettmeralp ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Bettmeralp. Skidsäsongen i Bettmeralp sträcker sig i regel från början av december till slutet av april.

I Bettmeralp hittar ni 35 liftar med en liftkapacitet på 41819 personer/timme. Det finns 104 km kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 42 km blåa pister, 50 km röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 km svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Aletsch Arena - Riederalp/Bettmeralp/Fiesch Eggishorn som Bettmeralp ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2869 meter, vilket ger en fallhöjd på 1024 meter. Den längsta pisten som finns i Bettmeralp är 4.6 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Bettmeralp. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 7 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Bettmeralp

Vill man flyga till Bettmeralp så ligger flygplatsen Belp, Bern närmast, på ett avstånd av 72 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Lugano Airport (78 kilometers avstånd), samt Malpensa, Milano (99 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Bettmeralp

Inte långt från Bettmeralp ligger skidorten Riederalp, avståndet är endast 3 kilometer. Ni hittar även skidorterna Fiesch på 6 kilometers avstånd och Brig, 10 kilometer från Bettmeralp.

Skidområden Bettmeralp är del av

Bettmeralp ingår i skidområdet Aletsch Arena tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Bettmeralp

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Bettmeralp.

Boka skidutrustningen online i Bettmeralp här

Hotell & boende i Bettmeralp

Hos oss hittar ni totalt 257 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bettmeralp.
201 boendealternativ
Pris/natt från: 1076 kr
40 boendealternativ
Pris/natt från: 956 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 2510 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bettmeralp

Sunweb