Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Bettmeralp ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Bettmeralp. Skidsäsongen i Bettmeralp sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

I Bettmeralp hittar ni 35 liftar med en liftkapacitet på 41819 personer/timme. Det finns 104 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 42 kilometer blåa pister, 50 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Aletsch Arena - Riederalp/Bettmeralp/Fiesch Eggishorn som Bettmeralp ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2869 meter, vilket ger en fallhöjd på 1024 meter. Den längsta pisten som finns i Bettmeralp är 4.6 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Bettmeralp. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 7 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Bettmeralp

Vill man flyga till Bettmeralp så ligger flygplatsen Belp, Bern närmast, på ett avstånd av 72 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Lugano Airport (78 kilometers avstånd), samt Malpensa, Milano (99 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Bettmeralp

Inte långt från Bettmeralp ligger skidorten Riederalp, avståndet är endast 3 kilometer. Ni hittar även skidorterna Fiesch på 6 kilometers avstånd och Blatten-Belalp, 7 kilometer från Bettmeralp.

Skidområden Bettmeralp är del av

Bettmeralp ingår i skidområdet Aletsch Arena tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Bettmeralp.

Mer om skidhyra i Bettmeralp

Restauranger

Det finns 15 restauranger i Bettmeralp och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 154 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bettmeralp.
127 boenden
Pris/natt från:
1120 kr
20 boenden
Pris/natt från:
1167 kr
6 boenden
Pris/natt från:
2501 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Bettmeralp