Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Riederalp, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Riederalp? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Fallhöjden är som mest på 1024 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2869 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Riederalp är december till april.

Vill man flyga till närheten av Riederalp ligger flygplatserna Belp och Lugano Airport närmast på 72 respektive 80 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Riederalp ligger Bettmeralp.

Skidområden Riederalp är del av

Riederalp ingår i skidområdet Aletsch Arena tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Riederalp

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Riederalp? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Riederalp.

Boka skidutrustningen online i Riederalp här

Hotell & boende i Riederalp

Hos oss hittar ni totalt 246 hotell, lägenheter och stugor/hus i Riederalp.
194 boendealternativ
Pris/natt från: 756 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 1169 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 2505 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns