Sökalternativ

Grächen, Schweiz

Söker ni information om skidortern Grächen? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1250 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2868 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Grächen är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 65 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Grächen ligger flygplatserna Belp och Lugano Airport närmast på 84 respektive 85 kilometers avstånd. Skidorter nära Grächen är bland annat Saas-Fee, Brig och Zinal.

Hyr skidutrustning i Grächen

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Grächen? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Grächen.

Boka skidutrustningen online i Grächen här

Hotell & boende i Grächen

Hos oss hittar ni totalt 206 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grächen.
104 boendealternativ
Pris/natt från: 264 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 634 kr
67 boendealternativ
Pris/natt från: 650 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 951 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1796 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns