Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Grächen, Schweiz

Söker ni information om skidortern Grächen? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1250 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2868 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Grächen är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 65 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Grächen ligger flygplatserna Belp och Lugano Airport närmast på 84 respektive 85 kilometers avstånd. Skidorter nära Grächen är bland annat Saas-Fee, Brig och Zinal.

Liftarna i Grächen är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 60 centimeter.

Hyr skidutrustning i Grächen

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Grächen? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Grächen.

Boka skidutrustningen online i Grächen här

Skidskola i Grächen

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Grächen. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 10 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Grächen här

Hotell & boende i Grächen

Hos oss hittar ni totalt 160 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grächen.
101 boendealternativ
Pris/natt från: 443 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 682 kr
33 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 1022 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1931 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns