Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Chandolin/Saint Luc

Chandolin/Saint Luc, Schweiz

Skidorten Chandolin/Saint Luc ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Chandolin/Saint Luc. Säsongen för skidåkning i Chandolin/Saint Luc är vanligtvis från mitten av december till slutet av april.

Chandolin/Saint Luc är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 135 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Chandolin/Saint Luc idag då alla backar och liftar är öppna.

Chandolin/Saint Luc har pister på totalt 60 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 30 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 15 liftar, med en totalkapacitet på 13180 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2980 meter, vilket ger en fallhöjd på 1300 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Chandolin/Saint Luc.

Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Chandolin/Saint Luc

För er som vill flyga ner till Chandolin/Saint Luc så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Chandolin/Saint Luc är 78 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Lugano Airport (104 kilometers avstånd), samt Malpensa, Milano (109 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Chandolin/Saint Luc

Inte långt från Chandolin/Saint Luc ligger skidorten Zinal, avståndet är endast 10 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Crans Montana (13 kilometer) och Evolène (14 kilometer).

Hyr skidutrustning i Chandolin/Saint Luc

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Chandolin/Saint Luc. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Chandolin/Saint Luc här

Hotell & boende i Chandolin/Saint Luc

Hos oss hittar ni totalt 69 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chandolin/Saint Luc.
54 boendealternativ
Pris/natt från: 576 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 912 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1405 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1171 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns