Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Chandolin/Saint Luc, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Chandolin/Saint Luc? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Fallhöjden är som mest på 1370 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3025 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Chandolin/Saint Luc är mitten december till april.

Närmaste flygplats är Belp som ligger 78 kilometer från Chandolin/Saint Luc. Några välriktade stenkast från Chandolin/Saint Luc ligger Zinal, avståndet är endast 10 kilometer.

Hyr skidutrustning i Chandolin/Saint Luc

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Chandolin/Saint Luc. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Chandolin/Saint Luc här

Hotell & boende i Chandolin/Saint Luc

Hos oss hittar ni totalt 79 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chandolin/Saint Luc.
52 boendealternativ
Pris/natt från: 585 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 925 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1426 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1188 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns