Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zinal, Schweiz

Söker ni information om skidortern Zinal? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Zinal finns totalt 9 liftar med tillgång till 12 pister. Högsta pisten finns på 2900 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter. Skidsäsongen i Zinal sträcker sig i regel från november till april.

Om man tröttnar på backarna i Zinal eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 15 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Belp som ligger 87 kilometer från Zinal. Några välriktade stenkast från Zinal ligger Chandolin/Saint Luc, avståndet är endast 10 kilometer.

Byar i närheten av Zinal

I närheten av Zinal med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Grimentz som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Zinal.

Hyr skidutrustning i Zinal

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Zinal här

Skidskola i Zinal

Om ni är ute efter att boka skidskola i Zinal kan vi genom CheckYeti erbjuda 2 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Zinal här

Hotell & boende i Zinal

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zinal.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 595 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 941 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 2238 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2669 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns