Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Grimentz - by i anslutning till Zinal

Grimentz ligger nära skidorten Zinal i Schweiz. Många väljer att åka på skidsemester hit just på grund av närheten till Zinal vilket gör att man får samma fina skidåkning som när man bor i Zinal, men Grimentz betraktas ofta som ett mer relaxat ställe att bo på.

Skiduthyrning i Grimentz

I Grimentz kan ni boka er skidutrustning i butiken Grimentz-Zinal.ski Sàrl. Om ni väljer att boka er skidutrustning online innan ni åker ner till Grimentz kan ni få ända upp till 50% rabatt på hyran. Ni kan med andra ord spara både pengar och tid samt garantera att ni får utrustningen ni vill ha.

Boka skidutrustningen online i Grimentz här

Hitta boende i Grimentz

Just nu hittar nu 10 boenden i Grimentz genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

6 boendealternativ
Pris/natt från: 1687 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1925 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Observera att när vi söker hotell i Grimentz så söker vi ett större område omkring byn. Använd filtreringsfunktionen på sökresultatsidan för att enbart se boenden som ligger direkt i Grimentz.