Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Crans Montana, Schweiz

De sammanslagna byarna Crans och Montana belägna i Valais-området i de schweiziska alperna är en perfekt plats för att kunna njuta av perfekt åkning och allt annat som hör till på skidresan. Crans-Montana ligger på en soldränkt platå 1 500 meter över Rhonedalen. Då en tredjedel av de 140 pister som finns är utrustade med snökanoner kan man vara säker på att det finns tillräckligt med snö när man är på skidsemester i Crans-Montana. I detta skidområde finns allt man kan önska. Det spelar ingen roll om man lägger mest fokus vid åkning eller nattliv, eller om man helt enkelt vill unna sig lite mer avkoppling – i Crans-Montana kan man hitta något för alla.

Blåa, röda och svarta backar

Skidresor till Crans-Montana innebär att alla som kommer hit har lika stor chans att lyckas i skidbacken och njuta av perfekt åkning. Eftersom det finns så många olika backar i alla olika nivåer finns det något som passar alla. Oavsett om man aldrig stått på en bräda eller ett par skidor förut eller om man känner för en riktigt tuff utmaning där man måste ta fram sina proffskunskaper finns det pister som är lämpade för alla olika kunskapsnivåer. Skulle det behövas finns det även skidskolor där erfarna lärare snabbt lär en den rätta tekniken. Vill man hellre åka plant finns det även många underbara skidspår för längdskidåkning.

Är man ute efter mer adrenalinkickar kan man även prova på att åka ner för berget med hjälp av en kälke på sin skidresa i Crans-Montana. Det går undan ska ni veta. Det finns också backar som är öppna för kvällsåkning om man vill prova på det. Är man däremot trött i kroppen efter en heldag i backen kanske det är en god middag eller kanske en god drink man vill avnjuta när mörkret faller. Spenderar man sin skidsemester i Crans-Montana har man massor av bra restauranger, barer och nattklubbar att välja mellan. Dessutom finns det ett kasino i byn, varför inte pröva lyckan?

Flyg, tåg, bil eller buss?

För att ta sig till Crans-Montana finns det olika sätt att gå till väga. Det snabbaste sättet att ta sig ner till Schweiz är med flyg. När det gäller skidresor till Crans-Montana kan man välja att flyga till antingen Genève eller Milano. Dessa två flygplatser ligger närmast, men man kan även flyga till Basel eller Zürich. För att sedan komma fram till Crans-Montana kan man antingen ta tåg eller buss. Eller varför inte hyra bil på flygplatsen och köra dit själv?

Väl framme på plats i Crans-Montana finns det många bra alternativ när det gäller boende. Det finns allt från vandrarhem till lyxhotell. Många som åker på skidresa föredrar att bo i en stuga, och är man en av dem kan det vara bra att veta att det finns många fina stugor att hyra i Crans-Montana. Detta är ett ställe där alla kan hitta något som passar. Det spelar ingen roll om det handlar om aktiviteter eller boende – här finns allt!

Hyr skidutrustning i Crans Montana

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Crans Montana. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Crans Montana här

Skidskola i Crans Montana

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 41 olika klasser och instruktörer i Crans Montana som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Crans Montana här

Hotell & boende i Crans Montana

Hos oss hittar ni totalt 361 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crans Montana.
262 boenden
Pris/natt från: 582 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
15 boenden
Pris/natt från: 770 kr
51 boenden
Pris/natt från: 738 kr
21 boenden
Pris/natt från: 1526 kr
11 boenden
Pris/natt från: 3169 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Crans Montana

SnowTrex