Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Crans Montana

Om du vill hyra skidor eller snowboardutrustning i Crans Montana har du hittat helt rätt. Genom vårt samarbete med ALPINRESORTS.com och Skiset kan ni spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats. Ni vet att er utrustning väntar på er när ni kommer fram till Crans Montana, och ni behöver inte oroa er för att utrustningen vill ha redan är uthyrd.

ALPINRESORTS.com och Skiset samarbetar för tillfället med 5 butiker för skiduthyrning i Crans Montana, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

Boka skidutrustningen online i Crans Montana här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Crans Montana

Avalanche Pro Shop

Adress: Place du Marché 5

Decathlon Crans Montana

Adress: Immeuble Miremont Rte du Rawyl

One Way Sports

Adress: Imm. Farinet B / Rue Louis Antille 5, 3963, Crans-Montana
Öppettider: Mån-Sön 09:00-12:00, 15:00-18:00

Rey Sport

Adress: Rue Centrale 48

angel's sport

Adress: route du rawyl 28
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Crans Montana

SnowTrex