Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saas-Fee, Schweiz

Saas-Fee är en fantastisk skidort i alperna i södra Schweiz, perfekt för åkare på alla nivåer, för partygänget såväl som för familjen. Här finns även underbar sommarskidåkning. Åkningen sker på hög höjd på upp till 3 600 meter, vilket gör skidorten mycket snösäker. Dessutom är Saas-Fee känt för sitt höga antal soltimmar, året om.

Saas-Fee ligger vackert belägen i en dalgång omgiven av höga toppar på 4 000 meter. Skidsystemet är mycket modernt och passar alla typer av åkare. Det finns även ett större antal offpistreport som absolut är värda ett åk.

Barnfamiljerna tycker oftast att Saas-Fee är helt perfekt, bland annat tack vare den gemytliga byn som dessutom är bilfri. Om man inte orkar stå på i backarna hela dagen finns mängder av aktiviteter. Spännande att besöka är isgrottan Eispavillon, som är den största i världen. Man kan även åka hundsläde, plastdäck i backen, rodel (bob) och isklättra.

Resa till Saas-Fee

Eftersom Saas-Fee ligger i södra Schweiz finns ett antal flygplatser att välja på. Genève, Milano, Bern och Zürich fungerar allihopa. Tänk på att Saas-Fee är bilfritt, så att anlända hit med bil är inte helt praktiskt.

Hyr skidutrustning i Saas-Fee

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Saas-Fee. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Saas-Fee här

Skidskola i Saas-Fee

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 32 olika klasser och instruktörer i Saas-Fee som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Saas-Fee här

Hotell & boende i Saas-Fee

Hos oss hittar ni totalt 461 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saas-Fee.
226 boendealternativ
Pris/natt från: 340 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 680 kr
106 boendealternativ
Pris/natt från: 663 kr
92 boendealternativ
Pris/natt från: 510 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 850 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Saas-Fee