Sökalternativ

Snödjup 210 cm
Boende / hotell (503)
Restauranger (59)
Skidskolor (27)
Skidorten är öppen

Saas-Fee, Schweiz

Saas-Fee är en fantastisk skidort i alperna i södra Schweiz, perfekt för åkare på alla nivåer, för partygänget såväl som för familjen. Här finns även underbar sommarskidåkning. Åkningen sker på hög höjd på upp till 3 600 meter, vilket gör skidorten mycket snösäker. Dessutom är Saas-Fee känt för sitt höga antal soltimmar, året om.

Saas-Fee ligger vackert belägen i en dalgång omgiven av höga toppar på 4 000 meter. Skidsystemet är mycket modernt och passar alla typer av åkare. Det finns även ett större antal offpistreport som absolut är värda ett åk.

Barnfamiljerna tycker oftast att Saas-Fee är helt perfekt, bland annat tack vare den gemytliga byn som dessutom är bilfri. Om man inte orkar stå på i backarna hela dagen finns mängder av aktiviteter. Spännande att besöka är isgrottan Eispavillon, som är den största i världen. Man kan även åka hundsläde, plastdäck i backen, rodel (bob) och isklättra.

Resa till Saas-Fee

Eftersom Saas-Fee ligger i södra Schweiz finns ett antal flygplatser att välja på. Genève, Milano, Bern och Zürich fungerar allihopa. Tänk på att Saas-Fee är bilfritt, så att anlända hit med bil är inte helt praktiskt.

Hyr utrustning i Saas-Fee

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Saas-Fee. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Saas-Fee här

Hotell & boende i Saas-Fee

Hos oss hittar ni totalt 503 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saas-Fee.
117 boendealternativ
Pris/natt från: 288 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 584 kr
202 boendealternativ
Pris/natt från: 336 kr
130 boendealternativ
Pris/natt från: 433 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 654 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Saas-Fee