Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Brusson

Brusson, Italien

Skidorten Brusson ligger i Italien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Brusson är vanligtvis från december till mitten av april.

Här finns det 10 backar och antalet liftar är 3. Högsta pisten finns på 2230 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 535 meter.

Flyg till Brusson

Vill man flyga till Brusson så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 62 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Malpensa, Milano, som ligger 79 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 95 kilometer till Brusson.

Närmaste skidorter till Brusson

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Brusson ligger Antagnod. Ni hittar även skidorterna Champoluc på 8 kilometers avstånd och Gressoney, 10 kilometer från Brusson.

Hotell & boende i Brusson

Hos oss hittar ni totalt 51 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brusson.
41 boenden
Pris/natt från: 569 kr
10 boenden
Pris/natt från: 610 kr

Vi arrangerar skidresor till Brusson

SnowTrex