Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Antagnod, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Antagnod? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Antagnod och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Antagnod finns totalt 4 liftar med tillgång till 6 pister. Högsta pisten finns på 2310 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 600 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Antagnod sträcker sig i regel från december till mars.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 35 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Antagnod ligger flygplatserna Torino International Airport och Malpensa närmast på 68 respektive 83 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Antagnod ligger Champoluc.

Skidområden Antagnod är del av

Antagnod ingår i skidområdet Monterosa tillsammans med 4 andra skidorter.

Hotell & boende i Antagnod

Hos oss hittar ni totalt 82 hotell, lägenheter och stugor/hus i Antagnod.
55 boendealternativ
Pris/natt från: 591 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 445 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 502 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1413 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 4069 kr