Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Antagnod

Antagnod, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Antagnod? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Antagnod och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Antagnod är vanligtvis från december till mars.

Antagnod har 4 liftar och totalt 18 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2310 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 600 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Antagnod 35 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Antagnod

För er som vill flyga ner till Antagnod så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Antagnod är 68 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Malpensa, Milano, som ligger 83 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 97 kilometer till Antagnod.

Skidorter i närheten av Antagnod

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Antagnod ligger Champoluc. Andra skidorter som ligger nära är Brusson (7 kilometer) och Valtournenche (8 kilometer).

Hotell & boende i Antagnod

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Antagnod.
22 boenden
Pris/natt från: 602 kr
2 boenden
Pris/natt från: 454 kr
8 boenden
Pris/natt från: 512 kr