Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Torgnon, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Torgnon, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Torgnon ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Fallhöjden är som mest på 731 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2246 meter.

Vill man flyga till närheten av Torgnon ligger flygplatserna Torino International Airport och Malpensa närmast på 67 respektive 92 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Torgnon ligger Valtournenche.

Hyr skidutrustning i Torgnon

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Torgnon här

Hotell & boende i Torgnon

Hos oss hittar ni totalt 79 hotell, lägenheter och stugor/hus i Torgnon.
72 boendealternativ
Pris/natt från: 389 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 911 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 2359 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns