Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Torgnon, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Torgnon, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Torgnon ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Torgnon har 5 liftar och totalt 20 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2246 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 731 meter.

Flyg till Torgnon

Vill man flyga till Torgnon så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 67 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Malpensa, Milano, som ligger 92 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 106 kilometer till Torgnon.

Närmaste skidorter till Torgnon

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Torgnon ligger Valtournenche. Ni hittar även skidorterna Antagnod på 9 kilometers avstånd och Champoluc, 13 kilometer från Torgnon.

Hyr skidutrustning i Torgnon

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Torgnon här

Hotell & boende i Torgnon

Hos oss hittar ni totalt 75 hotell, lägenheter och stugor/hus i Torgnon.
67 boendealternativ
Pris/natt från: 392 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 917 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 2375 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns