Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Enbart några kilometer mellan Châtillon och Breuil-Cervinia i vackra Italien ligger skidorten Valtournenche. Tillsammans bildar dessa byar ett enormt och unikt skidområde som du enkelt kan röra dig runt i med hjälp av ett sammankopplande liftsystem. Valtournenche är beläget 1524 meter ovanför havet och tillsammans med de närliggande byarna kan du njuta av ett stort landskap av varierande pister i olika svårighetsgrader. Liftarna som du kan ta dig runt med är moderna och bekväma, något som underlättar din skidsemester och tillåter dig att uppleva allt vad området har att erbjuda.

Här finns även längdskidåkning

Oavsett om du brinner för skidåkning eller snowboard kommer du garanterat att ha fullt upp och ha en underbar tid i de snötäckta Alperna. Även för dig som älskar längdåkningsskidor kommer att bli riktigt nöjd, i området hittar du två olika ringar; Maen och Camplève som är 6,5 km och 3,3 km långa. Väljer du att ta din skidsemester här kommer du snabbt upptäcka alla möjligheterna för olika utflykter, Valtournenche är nämligen ansedd som en av de bästa platserna för just skidutflykter.

Valtournenche är en bra skidort för familjer

Tar du dig upp till den högsta punkten i denna skidort kan du åka pist hela vägen ner till dalen, denna sträcka är ungefär 20 kilometer lång. De flesta pisterna är antingen röda eller blåa och de håller en bra kvalitet ända in på kvällen. Pisterna är både breda och väl utformade så att både äldre och barn kan ta del av dem, här kan du ta dig fram oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Detta gör Valtournenche till en perfekt skidort för både familjer och grupper av vänner. Många upplever även att väderförhållandena är bättre just här än i de kringliggande områdena, mycket tack vare att det blåser lite mindre samt att du får en bättre sikt. Så fort kvällen smyger sig på och du känner dig nöjd och utmattad så behöver inte dagen sluta här. Kolla runt efter utsökta restauranger och barer för en trevlig måltid tillsammans med familjen eller kanske en väl förtjänt after-ski med dina goda vänner.

Hyr skidutrustning

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Valtournenche? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard online kan ni spara ända upp till 50% av det normala uthyrningspriset.

Mer om skidhyra i Valtournenche

Restauranger

Det finns 43 restauranger i Valtournenche och 13 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Europeiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 182 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valtournenche.
163 boenden
Pris/natt från:
542 kr
5 boenden
Pris/natt från:
576 kr
8 boenden
Pris/natt från:
735 kr
4 boenden
Pris/natt från:
1118 kr
2 boenden
Pris/natt från:
Okänt