Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Disentis, Schweiz

Söker ni information om skidortern Disentis? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Disentis har 9 liftar och totalt 15 pister. Fallhöjden är som mest på 1450 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2833 meter. Säsongen för skidåkning i Disentis är vanligtvis från december till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Disentis 35 kilometer längskidåkningsspår och 20 restauranger att testa på.

Vill man flyga till närheten av Disentis ligger flygplatserna Lugano Airport och Zürich International Airport närmast på 78 respektive 87 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Disentis är t ex Sedrun Oberalp, Obersaxen Mundaun och Andermatt.

Hyr skidutrustning i Disentis

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Disentis.

Boka skidutrustningen online i Disentis här

Skidskola i Disentis

I Disentis kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Disentis här

Hotell & boende i Disentis

Hos oss hittar ni totalt 80 hotell, lägenheter och stugor/hus i Disentis.
41 boendealternativ
Pris/natt från: 421 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
36 boendealternativ
Pris/natt från: 842 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns