Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sedrun Oberalp, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Sedrun Oberalp, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Sedrun Oberalp ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 36 backar och antalet liftar är 10. Fallhöjden är som mest på 1045 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2350 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Sedrun Oberalp är mitten av december till april.

Vill man flyga till närheten av Sedrun Oberalp ligger flygplatserna Lugano Airport och Zürich International Airport närmast på 75 respektive 89 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Sedrun Oberalp ligger Andermatt.

Hyr skidutrustning i Sedrun Oberalp

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sedrun Oberalp.

Boka skidutrustningen online i Sedrun Oberalp här

Skidskola i Sedrun Oberalp

I Sedrun Oberalp kan ni boka 7 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Sedrun Oberalp här

Hotell & boende i Sedrun Oberalp

Hos oss hittar ni totalt 88 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sedrun Oberalp.
69 boendealternativ
Pris/natt från: 469 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1323 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2363 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 589 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2965 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 9021 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns