Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sedrun Oberalp

Sedrun Oberalp, Schweiz

Sedrun Oberalp ligger i kantonen Graubünden i Schweiz, och om ni funderar på att boka en skidresa till Sedrun Oberalp har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Sedrun Oberalp är vanligtvis från mitten av december till början av april.

Sedrun Oberalp har pister på totalt 70 kilometer, varav 18 kilometer är blåa enkla pister, 40 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 26300 personer/timme. Högsta pisten finns på 2600 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1156 meter.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Sedrun Oberalp. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Sedrun Oberalp.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Sedrun Oberalp 40 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Sedrun Oberalp

Vill man flyga till Sedrun Oberalp så ligger flygplatsen Lugano Airport närmast, på ett avstånd av 75 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Zürich International Airport, som ligger 89 kilometer bort, och Belp, Bern som har ett avstånd på 94 kilometer till Sedrun Oberalp.

Närmaste skidorter till Sedrun Oberalp

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Sedrun Oberalp ligger Andermatt. Ni hittar även skidorterna Disentis på 15 kilometers avstånd och Airolo, 15 kilometer från Sedrun Oberalp.

Hyr skidutrustning i Sedrun Oberalp

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sedrun Oberalp.

Boka skidutrustningen online i Sedrun Oberalp här

Skidskola i Sedrun Oberalp

I Sedrun Oberalp kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Sedrun Oberalp här

Hotell & boende i Sedrun Oberalp

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sedrun Oberalp just nu
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns