Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Airolo, Schweiz

Söker ni information om skidortern Airolo? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 11 backar och antalet liftar är 3. Fallhöjden är som mest på 1150 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2250 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Airolo är mitten av december till april.

Närmaste flygplats är Lugano Airport som ligger 63 kilometer från Airolo. Skidorter nära Airolo är bland annat Andermatt, Sedrun Oberalp och Disentis.

Hotell & boende i Airolo

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Airolo.
10 boendealternativ
Pris/natt från: 668 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 906 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 849 kr