Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Airolo är en skidort som ni hittar i kantonen Ticino (eller Tessin) i södra delarna av Schweiz, på gränsen till Italien, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Airolo är vanligtvis från början av december till början av april.

Airolo har pister på totalt 30 kilometer, varav 1 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 14 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 7800 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2250 meter, vilket ger en fallhöjd på 1075 meter.

Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Airolo

Vill man flyga till Airolo så ligger flygplatsen Lugano Airport närmast, på ett avstånd av 63 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (95 kilometers avstånd), samt Malpensa, Milano (100 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Airolo

Andra skidorter i närheten av Airolo är t ex Andermatt som ligger 12 kilometer bort, Sedrun Oberalp med 15 kilometers avstånd samt Disentis, som ligger 27 kilometer från Airolo.

Restauranger

Det finns 10 restauranger i Airolo och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Airolo.
10 boenden
Pris/natt från:
703 kr
4 boenden
Pris/natt från:
953 kr