Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Obersaxen Mundaun

Obersaxen Mundaun, Schweiz

Obersaxen Mundaun ligger i kantonen Graubünden i Schweiz, och om ni funderar på att boka en skidresa till Obersaxen Mundaun har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Obersaxen Mundaun sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

I Obersaxen Mundaun hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 19820 personer/timme. Det finns 120 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 60 kilometer blåa pister, 40 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 20 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2310 meter, vilket ger en fallhöjd på 1109 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 15 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Obersaxen Mundaun finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 13 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Obersaxen Mundaun

Vill man flyga till Obersaxen Mundaun så ligger flygplatsen Lugano Airport närmast, på ett avstånd av 84 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Zürich International Airport (89 kilometers avstånd), samt Belp, Bern (123 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Obersaxen Mundaun

Skidorter nära Obersaxen Mundaun är bland annat Flims / Laax (17 kilometers avstånd), Disentis (20 kilometers avstånd) och Sedrun Oberalp (34 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Obersaxen Mundaun

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Obersaxen Mundaun.
12 boenden
Pris/natt från: 764 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1175 kr
2 boenden
Pris/natt från: 3984 kr