Sökalternativ

Flims / Laax, Schweiz

De två orterna Flims och Laax, tillsammans med Falera, utgör ett enormt skidsystem i Schweiz som kallas för Weisse Arena. Detta område är ett av de största att välja mellan i hela landet oavsett om du räknar den totala ytstorleken eller själva pistkilometerna. Åker du hit har du mycket att se fram emot och att utforska i det snötäckta och beundransvärda landskapet. Det arbetas ständigt i parken på att bygga upp fler terrängparker i alla möjliga svårighetsnivåer, detta är något som speciellt gör denna skidort till en oerhört intressant destination för parkåkare från hela världen. Flims och Lax är till och med så populär bland parkåkare att området representeras i många populära snowboardspel, bland annat Amped 2 och 3 som finns till Xbox. Få känna känslan att susa ner för de snötäckta bergen med snowboard eller skidor på riktigt, det är en upplevelse du sent kommer att glömma.

Modernt liftsystem

Denna skidort som är Flims, Laax och Falera tillsammans är inte bara en attraktion under vinterhalvåret när snön ligger som djupast, utan hit kommer även många under sommaren med. De har sett till att bygga ett riktigt effektivt och moderns liftsystem med många gondoler för att även passa sommartrafiken. Detta gör området välbesökt av turister som vill vandra i Alperna, ta sig fram på cykel, eller slänga sig ut i luften med en paraglider när marken inte längre är vit. Det effektiva liftsystemet består av 28 olika liftar, 6 gondaler, 4 linbanor och 10 charlifts. Men för dig som vill resa hit för en skidresa så är tidig november till tidig april den bästa tiden att besöka området.

Variation av aktiviteter

Med ett stort utrymme finns även stor variation av aktiviteter att ta sig an. För dig som vill åka längdskidåkning så finns det spår som når 62 km, dessa rekommenderas att utforska under dagtid då det inte finns några upplysta spår än. Vill du ändå åka skidor in på nattimmarna så finns det en nedfart som är anpassad efter detta. Denna skidort fungerar lika bra för dig som vill ta en resa med vännerna eller med familjen. Det finns två stycken barnområden som är värda ett besök av de yngre medlemmarna i familjen. Väljer ni att boka er nästa skidsemester i detta schweiziska skidområde kan vi garantera att ni inte kommer bli missnöjda. Eftersom skidorten har så många aktiviteter att bjuda på är det inte konstigt att många väljer att återvända för mer.

Hyr utrustning i Flims / Laax

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Flims / Laax här

Hotell & boende i Flims / Laax

Hos oss hittar ni totalt 210 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flims / Laax.
116 boendealternativ
Pris/natt från: 50 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 523 kr
53 boendealternativ
Pris/natt från: 750 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 1380 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 3208 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Flims / Laax