Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Madesimo, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Madesimo? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 25 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 1400 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2995 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Madesimo eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 10 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 8 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Lugano Airport som ligger 59 kilometer från Madesimo. Skidorter nära Madesimo är bland annat Savognin, Corvatsch och Lenzerheide.

Liftarna i Madesimo är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 75 centimeter.

Hyr skidutrustning i Madesimo

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Madesimo här

Hotell & boende i Madesimo

Hos oss hittar ni totalt 38 hotell, lägenheter och stugor/hus i Madesimo.
32 boendealternativ
Pris/natt från: 500 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: 778 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1211 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns