Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Madesimo, Italien

Skidorten Madesimo ligger i italienska provinsen Sondrio, som i sin tur är del av Lombardiet, på gränsen till Schweiz, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Madesimo. Säsongen för skidåkning i Madesimo är vanligtvis från slutet av november till början av april.

Madesimo har pister på totalt 37 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 19 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 24500 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2948 meter, vilket ger en fallhöjd på 1398 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Madesimo. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Madesimo.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Madesimo 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Madesimo

Vill man flyga till Madesimo så ligger flygplatsen Lugano Airport närmast, på ett avstånd av 59 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Orio Al Serio (Bergamo), Milano (89 kilometers avstånd), samt Malpensa, Milano (102 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Madesimo

Andra skidorter i närheten av Madesimo är t ex Savognin som ligger 26 kilometer bort, Corvatsch med 35 kilometers avstånd samt Lenzerheide, som ligger 36 kilometer från Madesimo.

Hotell & boende i Madesimo

Hos oss hittar ni totalt 40 hotell, lägenheter och stugor/hus i Madesimo.
32 boenden
Pris/natt från: 524 kr
3 boenden
Pris/natt från: Okänt
3 boenden
Pris/natt från: 815 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1268 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns