Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Savognin, Schweiz

Skidorten Savognin ligger i kantonen Graubünden i Schweiz, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Savognin. Säsongen för skidåkning i Savognin är vanligtvis från början av december till början av april.

I Savognin hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 14870 personer/timme. Det finns 73 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 32 kilometer blåa pister, 38 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2713 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1545 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 11 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Savognin. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Savognin.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Savognin 80 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Savognin

Vill man flyga till Savognin så ligger flygplatsen Lugano Airport närmast, på ett avstånd av 85 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Orio Al Serio (Bergamo), Milano, som ligger 104 kilometer bort, och Zürich International Airport som har ett avstånd på 124 kilometer till Savognin.

Skidorter i närheten av Savognin

Andra skidorter i närheten av Savognin är t ex Lenzerheide som ligger 15 kilometer bort, Arosa med 22 kilometers avstånd samt St. Moritz, som ligger 22 kilometer från Savognin.

Hyr skidutrustning i Savognin

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Savognin här

Hotell & boende i Savognin

Hos oss hittar ni totalt 56 hotell, lägenheter och stugor/hus i Savognin.
48 boenden
Pris/natt från: 925 kr
8 boenden
Pris/natt från: 1124 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns