Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Savognin, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Savognin? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Savognin finns totalt 13 liftar med tillgång till 37 pister. Högsta pisten finns på 2713 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1320 meter. Längsta pisten har en längd på hela 11 kilometer. Skidsäsongen i Savognin sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

Om man tröttnar på backarna i Savognin eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 32 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 4 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Savognin ligger flygplatserna Lugano Airport och Orio Al Serio (Bergamo) närmast på 85 respektive 104 kilometers avstånd. Skidorter nära Savognin är bland annat Lenzerheide, Arosa och St. Moritz.

Liftarna i Savognin är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 64 centimeter.

Hyr skidutrustning i Savognin

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Savognin här

Hotell & boende i Savognin

Hos oss hittar ni totalt 53 hotell, lägenheter och stugor/hus i Savognin.
43 boendealternativ
Pris/natt från: 872 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 1060 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns