Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Macugnaga ligger i Verbano Cusio Ossola, en provins i norra Italien på gränsen till Schweiz, och om ni funderar på att boka en skidresa till Macugnaga har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Macugnaga är vanligtvis från mitten av december till slutet av april.

Macugnaga har pister på totalt 32 kilometer, varav 7 kilometer är blåa enkla pister, 22 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 7830 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2900 meter, vilket ger en fallhöjd på 1553 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Macugnaga.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Macugnaga 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Macugnaga

För er som vill flyga ner till Macugnaga så är det flygplatsen Malpensa, Milano som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Macugnaga är 70 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Lugano Airport (73 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (89 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Macugnaga

Andra skidorter i närheten av Macugnaga är t ex Alagna Valsesia som ligger 13 kilometer bort, Saas-Fee med 16 kilometers avstånd samt Zermatt, som ligger 18 kilometer från Macugnaga.

Restauranger

Det finns 28 restauranger i Macugnaga och 11 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Norditalienskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 22 hotell, lägenheter och stugor/hus i Macugnaga.
16 boenden
Pris/natt från:
867 kr
6 boenden
Pris/natt från:
622 kr