Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Macugnaga, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Macugnaga, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Macugnaga ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Macugnaga har 12 liftar och totalt 15 pister. Fallhöjden är som mest på 1640 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2970 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Malpensa som ligger 70 kilometer från Macugnaga. Skidorter nära Macugnaga är bland annat Alagna Valsesia, Saas-Fee och Zermatt.

Hotell & boende i Macugnaga

Hos oss hittar ni totalt 30 hotell, lägenheter och stugor/hus i Macugnaga.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 651 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
6 boendealternativ
Pris/natt från: 655 kr