Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Presolana Monte Pora? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Presolana Monte Pora och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Presolana Monte Pora finns totalt 16 liftar med tillgång till 30 pister.

Flygplatser nära Presolana Monte Pora

Flyger man till Orio Al Serio (Bergamo), Milano kommer man riktigt nära Presolana Monte Pora då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 39 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Linate, Milano, som ligger 80 kilometer bort, och Verona Villafranca Airport som har ett avstånd på 82 kilometer till Presolana Monte Pora.

Skidorter i närheten av Presolana Monte Pora

Andra skidorter i närheten av Presolana Monte Pora är t ex Aprica som ligger 30 kilometer bort, Ponte di Legno med 52 kilometers avstånd samt Passo Tonale, som ligger 56 kilometer från Presolana Monte Pora.

Skidskolor

I Presolana Monte Pora kan ni boka 7 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Presolana Monte Pora här

Restauranger

Det finns 46 restauranger i Presolana Monte Pora och 18 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Norditalienskt och Lombardiskt (italienskt).

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 61 hotell, lägenheter och stugor/hus i Presolana Monte Pora.
50 boenden
Pris/natt från:
416 kr
Ett boende
Pris/natt från:
404 kr
8 boenden
Pris/natt från:
370 kr
2 boenden
Pris/natt från:
751 kr

Relaterade länkar