Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Aprica, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Aprica? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Aprica och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 27 backar och antalet liftar är 18. Fallhöjden är som mest på 1420 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2300 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Aprica är december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Aprica 9 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Orio Al Serio (Bergamo) som ligger 64 kilometer från Aprica. Chiesa är närmaste skidort till Aprica med ett avstånd på 26 kilometer.

Liftarna i Aprica är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 80 centimeter.

Hyr skidutrustning i Aprica

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Aprica? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Aprica.

Boka skidutrustningen online i Aprica här

Hotell & boende i Aprica

Hos oss hittar ni totalt 62 hotell, lägenheter och stugor/hus i Aprica.
48 boendealternativ
Pris/natt från: 563 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 659 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 699 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Aprica