Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Aprica, Italien

Aprica är en skidort som ni hittar i italienska provinsen Sondrio, som i sin tur är del av Lombardiet, på gränsen till Schweiz, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Aprica sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Aprica har pister på totalt 50 kilometer, varav 26 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 7 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 11 liftar, med en totalkapacitet på 16315 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2270 meter, vilket ger en fallhöjd på 1108 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Aprica

För er som vill flyga ner till Aprica så är det flygplatsen Orio Al Serio (Bergamo), Milano som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Aprica är 64 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (96 kilometers avstånd), samt Lugano Airport (97 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Aprica

Skidorter nära Aprica är bland annat Ponte di Legno (30 kilometers avstånd), Presolana Monte Pora (30 kilometers avstånd) och Passo Tonale (35 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Aprica

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Aprica? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Aprica.

Boka skidutrustningen online i Aprica här

Hotell & boende i Aprica

Hos oss hittar ni totalt 86 hotell, lägenheter och stugor/hus i Aprica.
73 boenden
Pris/natt från: 582 kr
8 boenden
Pris/natt från: 681 kr
5 boenden
Pris/natt från: 722 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Aprica

SnowTrex