Sökalternativ

Aprica, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Aprica? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Aprica och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 27 backar och antalet liftar är 18. Fallhöjden är som mest på 1420 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2300 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Aprica är december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Aprica 9 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Orio Al Serio (Bergamo) som ligger 64 kilometer från Aprica. Chiesa är närmaste skidort till Aprica med ett avstånd på 26 kilometer.

Liftarna i Aprica är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 85 centimeter.

Hyr utrustning i Aprica

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Aprica? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Aprica.

Boka skidutrustningen online i Aprica här

Hotell & boende i Aprica

Hos oss hittar ni totalt 61 hotell, lägenheter och stugor/hus i Aprica.
48 boendealternativ
Pris/natt från: 523 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 612 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 649 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Aprica