Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Aprica

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Aprica, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Aprica

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Aprica, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Aprica 2 026 km, 21 timmar 24 min
Göteborg - Aprica 1 680 km, 18 timmar 25 min
Malmö - Aprica 1 413 km, 15 timmar 41 min

Vägbeskrivning flygplatser till Aprica

Hitta rätt till Aprica från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Aprica. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Linate - Aprica 167 km, 2 timmar 22 min
Orio Al Serio (Bergamo) - Aprica 113 km, 1 tim 58 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Aprica

SnowTrex