Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nyheter från skidresearrangörerna skidsäsongen 2011/2012

Nortlander

Nortlander utökar sitt utbud rejält i år med fyra nya destinationer i Alperna: Madonna di Campiglio och Sauze d'Oulx i Italien, Chamrousse i Frankrike samt klassiska Bad Gastein i Österrike. Dessutom har man i år flyg från Göteborg.
Boka skidresa med Nortlander

Ving

Ving Alpin inleder från och med skidsäsongen 2011/2012 ett samarbete med skidresearrangören Langley. Samarbetet innebär att Ving och Langley utökar sina utbud med varandras utbud. Nya skidorter som Ving ordnar skidresor till denna säsong blir därmed i Frankrike Alpe d'Huez, Chamonix, La Grave, Tignes, Val d'Isere samt Val Thorens och dessutom kan man boka skidresa genom Ving till Whistler i Kanada.

Slopetrotter

Slopetrotter utökar i år sitt utbud med Zell am Ziller, Österrike.
Boka skidresa med Slopetrotter

STS Alpresor

Inga nya destinationer från STS Alpresor i år men nytt från dem är istället paketkoncepetet ALP INCLUSIVE som kan bokas fram till 31 oktober. Som enskild person ska man kunna spara så mycket som 2300 kr och en barnfamilj ända upp till 9000 kr om man bokar en ALP INCLUSIVE resa.
Boka skidresa med STS Alpresor

Lion Alpin

Nytt resmål från Lion Alpin är Schladming i Östterike. En annan nyhet är att man liksom Nortlander kommer att flyga från Göteborg till sina destinationer.
Boka skidresa med Lion Alpin