Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
La Grave, Frankrike, meckat för alla offpiståkare. Ett av världens mest kända och okända skidresmål. Hit vallfärdar offpistfantaster från hela världen för att uppleva spänning och pumpande adrenalin. Ingenting för nybörjare med andra ord.

I La Grave finns ett berg och en lift. Berget heter La Meije. Liften tar dig till toppen av berget, på 3 550 meters höjd. Om du sedan tänkt åka ner i en pist så har du kommit fel, för här finns inga pister. Det finns två primära nerfartsområden: till höger om toppstationen hittar du Les Vallons de La Meije och åker du till vänster finner du The Chancel Route. Det som finns är orörd terräng, puder och även en del faror som kan göra din skidresa lite extra spännande. Fallhöjden är hela 2 150 meter!

Glaciäråkning och spänning

Hit reser du för att åka med bergsguide, om du vill komma hem säkert igen. En stor del av skidområdet ligger på glaciär och det oväntade kan inträffa. Området är heller inte lavinkontrollerat, så det gäller att du och ditt sällskap har vana, kontroll och rätt utrustning.

Boende i La Grave

Det finns en del trevliga ställen att bo på. Numera har La Grave blivit mer känt och det har också inneburit att många nya hotell har byggts. Mitt i byn tronar det anrika hotellet "Residence des Alpes" från 1898. Vill du bo lyxigt bor du här.

Vill du bo trevligt men på bättre prisnivå måste du prova på Skiers Lodge, ägt av ett par svenska bergsguider. Här kan du även boka guider och guidade offpiståk.
Allt om Skiers Lodge i La Grave

Resa till La Grave

La Grave ligger mitt i de franska alperna. Närmaste flygplatser är Grenoble (ca 8 mil / 1 h 45 min), Lyon (ca 2 timmar) eller Genève (ca 3 timmar). Res vidare med buss.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i La Grave i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i La Grave

Restauranger

Det finns 12 restauranger i La Grave och 12 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Internationellt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 38 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Grave.
33 boenden
Pris/natt från:
281 kr
5 boenden
Pris/natt från:
749 kr