Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Liftkortspriser i Skottland

Här nedanför ser ni en tabell med alla liftkortspriser för alla de populäraste skidorterna i Skottland. Observera att priserna som anges är priset för en dags liftkort när man köper det på plats. Vanligtvis får man rabatt när man köper liftkortet online, och köper man ett liftkort som gäller för flera dagar brukar det bli 10 till 20 procent billigare. Alla dessa eventuella rabatter skiljer sig dock mellan olika skidorter.

I snitt kostar ett liftkort i Skottland ungefär 488 kronor. Priset per skidort ser ni i tabellen här nedanför.

Skidort Pris vuxen per dag Pris ungdom per dag Pris barn per dag
Cairngorm 393 SEK
(30 GBP)
- 249 SEK
(19 GBP)
Glenshee 459 SEK
(35 GBP)
- 341 SEK
(26 GBP)
Glencoe 485 SEK
(37 GBP)
- 354 SEK
(27 GBP)
The Lecht 498 SEK
(38 GBP)
328 SEK
(25 GBP)
262 SEK
(20 GBP)
Nevis Range 603 SEK
(46 GBP)
393 SEK
(30 GBP)
-