Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Glencoe

Glencoe, Skottland, Storbritannien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Glencoe i Skottland så hittar här ni både information om skidsystemet i Glencoe, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Glencoe sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

I Glencoe hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 7300 personer/timme. Det finns 24 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 7 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 7 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1070 meter, vilket ger en fallhöjd på 710 meter.

Skidorter i närheten av Glencoe

Skidorter nära Glencoe är bland annat Nevis Range (27 kilometers avstånd), Cairngorm (90 kilometers avstånd) och Glenshee (91 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Glencoe

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Glencoe just nu