Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skottland, Storbritannien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Skottland, Storbritannien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Skottland

Glenshee 21 liftar
Cairngorm 16 liftar
The Lecht 13 liftar
Nevis Range 12 liftar
Glencoe 7 liftar

Flest pister i Skottland

Glenshee 36 pister
Nevis Range 35 pister
The Lecht 20 pister
Cairngorm 19 pister
Glencoe 16 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Skottland

The Lecht 1450 meter
Glencoe 803 meter
Cairngorm 609 meter
Nevis Range 579 meter
Glenshee 457 meter

Högsta pisterna i Skottland

Nevis Range 1221 meter
Glencoe 1108 meter
Cairngorm 1097 meter
Glenshee 1068 meter
The Lecht 780 meter