Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
The Lecht
Boka i The Lecht

The Lecht, Skottland, Storbritannien

Skidorten The Lecht ligger i Skottland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i The Lecht är mitten av december till null.

I The Lecht hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 10700 personer/timme. Det finns 18 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 9 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 4 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 775 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 138 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i The Lecht. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av The Lecht

Cairngorm är närmaste skidort till The Lecht med ett avstånd på 27 kilometer. Andra skidorter nära är Glenshee, 36 kilometers avstånd, och 113 kilometer från The Lecht ligger Nevis Range.

Hotell & boende i The Lecht

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i The Lecht.
Ett boende
Pris/natt från: Okänt