Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Nevis Range

Nevis Range, Skottland, Storbritannien

Skidorten Nevis Range ligger i Skottland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Nevis Range är mitten av december till mitten av april.

Nevis Range har pister på totalt 20 kilometer, varav 7 kilometer är blåa enkla pister, 10 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 11850 personer/timme. Högsta pisten finns på 1221 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 566 meter. Den längsta pisten som finns i Nevis Range är 2 kilometer.

Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Närmaste skidorter till Nevis Range

Glencoe är närmaste skidort till Nevis Range med ett avstånd på 27 kilometer. Andra skidorter nära är Cairngorm, 86 kilometers avstånd, och 96 kilometer från Nevis Range ligger Glenshee.

Hotell & boende i Nevis Range

Hos oss hittar ni totalt 21 hotell, lägenheter och stugor/hus i Nevis Range.
10 boendealternativ
Pris/natt från: 888 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 601 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 914 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt