Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Glenshee i Skottland så hittar här ni både information om skidsystemet i Glenshee, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Glenshee sträcker sig i regel från fram till null.

Glenshee har pister på totalt 40 kilometer, varav 24 kilometer är blåa enkla pister, 10 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 16255 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 900 meter, vilket ger en fallhöjd på 250 meter. Den längsta pisten som finns i Glenshee är 2 kilometer.

Närmaste skidorter till Glenshee

Skidorter nära Glenshee är bland annat Cairngorm (32 kilometers avstånd), The Lecht (36 kilometers avstånd) och Glencoe (91 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Glenshee och 1 olika typer av kök, varav de mest populära är Café.