Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Glenshee

Glenshee, Skottland, Storbritannien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Glenshee i Skottland så hittar här ni både information om skidsystemet i Glenshee, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Glenshee sträcker sig i regel från fram till null.

Glenshee är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 15 centimeter. Just idag är 14% av liftarna och 2% av backarna öppna.

Glenshee har pister på totalt 40 kilometer, varav 24 kilometer är blåa enkla pister, 10 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 16255 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 900 meter, vilket ger en fallhöjd på 250 meter. Den längsta pisten som finns i Glenshee är 2 kilometer.

Närmaste skidorter till Glenshee

Skidorter nära Glenshee är bland annat Cairngorm (31 kilometers avstånd), The Lecht (36 kilometers avstånd) och Glencoe (91 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Glenshee

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Glenshee.
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt