Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Glenshee, Skottland, Storbritannien

Söker ni information om skidortern Glenshee? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 36 backar och antalet liftar är 21. Fallhöjden är som mest på 457 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1068 meter. Längsta pisten i Glenshee är 2 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Glenshee är december till april.

Cairngorm är närmaste skidort till Glenshee med ett avstånd på 31 kilometer.

Hotell & boende i Glenshee

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Glenshee.
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt