Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Liftkortspriser i Bulgarien

Här nedanför ser ni en tabell med alla liftkortspriser för alla de populäraste skidorterna i Bulgarien. Observera att priserna som anges är priset för en dags liftkort när man köper det på plats. Vanligtvis får man rabatt när man köper liftkortet online, och köper man ett liftkort som gäller för flera dagar brukar det bli 10 till 20 procent billigare. Alla dessa eventuella rabatter skiljer sig dock mellan olika skidorter.

I snitt kostar ett liftkort i Bulgarien ungefär 484 kronor. Priset per skidort ser ni i tabellen här nedanför.

Skidort Pris vuxen per dag Pris ungdom per dag Pris barn per dag
Vitosha 297 SEK
(50 BGN)
238 SEK
(40 BGN)
208 SEK
(35 BGN)
Borovets 535 SEK
(90 BGN)
416 SEK
(70 BGN)
327 SEK
(55 BGN)
Pamporovo 535 SEK
(90 BGN)
428 SEK
(72 BGN)
321 SEK
(54 BGN)
Bansko 571 SEK
(96 BGN)
511 SEK
(86 BGN)
285 SEK
(48 BGN)