Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pamporovo, Bulgarien

Pamporovo är en skidort belägen i södra Bulgarien och en skidresa hit innebär en härlig vistelse full med snö och roliga aktiviteter. Att ta sig hit är lätt, flyg till huvudstaden Sofia och därifrån är det cirka tre timmar att åka med hyrbil. Pamporovo är ett bra val, särskilt om du vill lära dig att åka skidor. Här finns nämligen massor av bra kurser, både för nybörjare och för de som vill lära sig mer. Skidbackarna erbjuder något för alla, vare sig man är nybörjare, mitt emellan eller expert. Orten Pamporovo är vackert omgiven av en stor barrskog och att ta sig en promenad i byn ger både en fridfull och avslappnande känsla, och orten har en modern stil med massor av nybyggda hotell och restauranger som erbjuder en varierad meny.

Trygghet i fokus

Pamporovo ger skidälskaren allt den vill ha, från lätta backar, och det går även att hitta mer avancerade backar här. Skidorten har även massor av nybyggda liftar så att du på ett enkelt sätt kan ta dig runt på berget. Trygghet är något som orten har prioriterat, kliniker och sjukhus finns i närheten om olyckan skulle vara framme. Anledningen till varför just Pamporovo är så pass omtyckt som de är beror på de 120 soldagarna som orten erbjuder. Den genomsnittliga lufttemperaturen ligger stadigt på behagliga 3 grader. Säsongen för skidåkning sträcker sig ifrån december till april.

Ett rikt nattliv och massor av bra mat

Att åka skidor och snowboard tar verkligen på krafterna, och det är därför skönt att veta att skidorten har massor av fräscha restauranger. Man kan välja på ett varierat utbud av mat, som till exempel hemlagad mat som ska påminna om rätterna som "mamma lagar". Annars finns det utsökta bulgariska restauranger där man kan prova på typiskt bulgarisk mat, en specialitet är lamm. Efter en heldag i backen brukar de flesta välja att gå tillbaka till hotellet för en snabb uppfräschning och klädombyte, för att sedan besöka en restaurang och njuta av god mat och dryck. Efter att ha stillat hungern på någon av de härliga restaurangerna brukar det vanliga vara att dra vidare till någon av skidortens barer.

Många hotell att välja mellan

Man måste ju även tänka på vart man ska bo. Det är dock inte svårt att hitta bra hotell i Pamporovo. Orten erbjuder mängder av nybyggda hotell i lyxklass, men även enklare alternativ. Många av hotellen erbjuder pooler och spaavdelningar där man kan njuta en stund efter en lång dag i backen.

Hotell & boende i Pamporovo

Hos oss hittar ni totalt 26 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pamporovo.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 332 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 400 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 579 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Pamporovo

SnowTrex