Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Vitosha

Vitosha, Bulgarien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Vitosha, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Vitosha ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Vitosha sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Vitosha är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 50 centimeter. Just idag är 71% av liftarna och 37% av backarna öppna.

Vitosha har pister på totalt 20 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 6 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 7 liftar, med en totalkapacitet på 6500 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2270 meter, vilket ger en fallhöjd på 740 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Vitosha. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Vitosha

Flyger man till Sofia Airport kommer man riktigt nära Vitosha då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 10 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt.

Närmaste skidorter till Vitosha

Skidorter nära Vitosha är bland annat Borovets (44 kilometers avstånd), Bansko (89 kilometers avstånd) och Pamporovo (148 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Vitosha

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vitosha.
9 boendealternativ
Pris/natt från: 259 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 170 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 247 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 339 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 486 kr