Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Liftkortspriser i Polen

Här nedanför ser ni en tabell med alla liftkortspriser för alla de populäraste skidorterna i Polen. Observera att priserna som anges är priset för en dags liftkort när man köper det på plats. Vanligtvis får man rabatt när man köper liftkortet online, och köper man ett liftkort som gäller för flera dagar brukar det bli 10 till 20 procent billigare. Alla dessa eventuella rabatter skiljer sig dock mellan olika skidorter.

I snitt kostar ett liftkort i Polen ungefär 453 kronor. Priset per skidort ser ni i tabellen här nedanför.

Skidort Pris vuxen per dag Pris ungdom per dag Pris barn per dag
Zieleniec 364 SEK
(140 PLN)
- 312 SEK
(120 PLN)
Szklarska Poreba 416 SEK
(160 PLN)
338 SEK
(130 PLN)
234 SEK
(90 PLN)
Zakopane 517 SEK
(199 PLN)
- 439 SEK
(169 PLN)
Szczyrk 517 SEK
(199 PLN)
416 SEK
(160 PLN)
364 SEK
(140 PLN)