Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Szczyrk, Polen

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Szczyrk, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Szczyrk ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Säsongen för skidåkning i Szczyrk är vanligtvis från början av december till början av april.

Skidåkningen i Szczyrk är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 35 centimeter. 5% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 40% av liftarna går.

I Szczyrk hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 18822 personer/timme. Det finns 36 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 22 kilometer blåa pister, 9 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 4 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1257 meter, vilket ger en fallhöjd på 733 meter. Den längsta pisten som finns i Szczyrk är 3.4 kilometer. Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Szczyrk finns nämligen möjlighet till nattskidåkning.

Flygplatser nära Szczyrk

Vill man flyga till Szczyrk så ligger flygplatsen John Paul II Balice, Krakow närmast, på ett avstånd av 68 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Szczyrk

Andra skidorter i närheten av Szczyrk är t ex Zakopane som ligger 81 kilometer bort, Podbanske med 90 kilometers avstånd samt Jasna, som ligger 92 kilometer från Szczyrk.

Skidskola i Szczyrk

Hos oss hittar ni just nu 6 olika skidskolor och lektioner i Szczyrk som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Szczyrk här

Hotell & boende i Szczyrk

Hos oss hittar ni totalt 506 hotell, lägenheter och stugor/hus i Szczyrk.
495 boendealternativ
Pris/natt från: 122 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 492 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 934 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns