Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Jasna ligger i Slovakien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Jasna sträcker sig i regel från början av december till mitten av maj.

Jasna har pister på totalt 51 kilometer, varav 24 kilometer är blåa enkla pister, 19 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 7 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 19 liftar, med en totalkapacitet på 31640 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2004 meter, vilket ger en fallhöjd på 1061 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Jasna. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 7 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Jasna

Vill man flyga till Jasna så ligger flygplatsen John Paul II Balice, Krakow närmast, på ett avstånd av 124 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Jasna

Skidorter nära Jasna är bland annat Donovaly (28 kilometers avstånd), Podbanske (30 kilometers avstånd) och Strbske Pleso (39 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Jasna.

Mer om skidhyra i Jasna

Skidskolor

I Jasna kan ni boka 8 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Jasna här

Restauranger

Det finns 18 restauranger i Jasna och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Centraleuropéeiskt och Östeuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jasna.
22 boenden
Pris/natt från:
820 kr
Ett boende
Pris/natt från:
955 kr
4 boenden
Pris/natt från:
1619 kr
2 boenden
Pris/natt från:
2922 kr

Vi arrangerar skidresor till Jasna

SnowTrex