Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Donovaly

Donovaly, Slovakien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Donovaly? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Donovaly och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Donovaly sträcker sig i regel från början av december till null.

Skidåkningen i Donovaly är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 40 centimeter. Just idag är 30% av liftarna och 54% av backarna öppna.

Donovaly erbjuder totalt 11 kilometer pister, varav 5 kilometer är blåa lite enklare pister och 5 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 23 liftar som kan ta 23120 personer/timme uppför backarna. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1361 meter, vilket ger en fallhöjd på 447 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Donovaly. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 18 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Donovaly

Vill man flyga till Donovaly så ligger flygplatsen John Paul II Balice, Krakow närmast, på ett avstånd av 139 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Donovaly

Skidorter nära Donovaly är bland annat Jasna (28 kilometers avstånd), Podbanske (58 kilometers avstånd) och Strbske Pleso (67 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Donovaly

Hos oss hittar ni totalt 233 hotell, lägenheter och stugor/hus i Donovaly.
211 boendealternativ
Pris/natt från: 441 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 492 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 402 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 659 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 704 kr