Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Podbanske

Podbanske, Slovakien

Skidorten Podbanske ligger i Slovakien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Podbanske finns totalt 4 liftar med tillgång till 6 pister. Högsta pisten finns på 920 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 150 meter.

Flyg till Podbanske

Vill man flyga till Podbanske så ligger flygplatsen John Paul II Balice, Krakow närmast, på ett avstånd av 104 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Podbanske

Andra skidorter i närheten av Podbanske är t ex Strbske Pleso som ligger 12 kilometer bort, Zakopane med 17 kilometers avstånd samt Tatranska Lomnica, som ligger 28 kilometer från Podbanske.

Hotell & boende i Podbanske

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Podbanske.
4 boenden
Pris/natt från: 1862 kr