Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Podbanske, Slovakien

Planerar ni för en skidsemester i Podbanske? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Podbanske har 4 liftar och totalt 6 pister. Fallhöjden är som mest på 150 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 920 meter.

Närmaste flygplats är John Paul II Balice som ligger 104 kilometer från Podbanske. Skidorter nära Podbanske är bland annat Strbske Pleso, Zakopane och Tatranska Lomnica.

Hotell & boende i Podbanske

Hos oss hittar ni totalt 18 hotell, lägenheter och stugor/hus i Podbanske.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 226 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 497 kr