Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Tatranska Lomnica, Slovakien

Skidorten Tatranska Lomnica ligger i Slovakien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Tatranska Lomnica är vanligtvis från början av december till slutet av april.

I Tatranska Lomnica hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 13980 personer/timme. Det finns 11 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 5 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2190 meter, vilket ger en fallhöjd på 1302 meter.

Flygplatser nära Tatranska Lomnica

Vill man flyga till Tatranska Lomnica så ligger flygplatsen John Paul II Balice, Krakow närmast, på ett avstånd av 107 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Tatranska Lomnica

Andra skidorter i närheten av Tatranska Lomnica är t ex Strbske Pleso som ligger 16 kilometer bort, Podbanske med 28 kilometers avstånd samt Zakopane, som ligger 28 kilometer från Tatranska Lomnica.

Hyr skidutrustning i Tatranska Lomnica

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Tatranska Lomnica.

Boka skidutrustningen online i Tatranska Lomnica här

Skidskola i Tatranska Lomnica

I Tatranska Lomnica kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Tatranska Lomnica här

Hotell & boende i Tatranska Lomnica

Hos oss hittar ni totalt 202 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tatranska Lomnica.
158 boenden
Pris/natt från: 101 kr
2 boenden
Pris/natt från: 185 kr
8 boenden
Pris/natt från: 292 kr
23 boenden
Pris/natt från: 354 kr
7 boenden
Pris/natt från: 911 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1404 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Tatranska Lomnica

Active Ski Travel