Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zakopane, Polen

Zakopane ligger i södra Polen, nära gränsen till Slovakien, i Tatrabergen. Närmaste större stad är Krakow, dit man flyger direkt från t.ex. Stockholm.

I Zakopane heter skidområdet Kasprowy Wierch. Här finns 4 pister, 1 kabinbana samt 2 liftar och är således en liten anläggning. Däremot finns goda möjligheter till att finna egna backar bara man går en liten bit från toppen av liften. Om man tar skidorna på ryggen och går ca 30 min (till ett par timmar), så öppnar sig fantastiskt goda möjligheter till offpiståkning. Fallhöjden är ca 500 till 1000 meter.

Ca 3 mil från Zakopane finns skidområdet Bialka Tatrzanska. Här finns 14 liftar men mestadels blå och gröna pister.
Det finns ytterligare två områden i närheten: Krynica samt Wierchomla
Det är lätt att ta sig mellan skidområdena med taxi. Låter lyxigt, men är lika billigt som att åka buss i Sverige. Tyvärr är det olika ägare till varje område och man måste köpa liftkort på varje ställe.

Zakopane är billigt med svenska mått mätt, särskilt mat och dryck, men även liftkort.

Bästa säsong
Snösäkrast i januari och februari.
Kabinbanan öppnar kring 15 december.

Boende i Zakopane
Zakopane är en mysig liten stad med ca 30 000 invånare. Det finns många olika boendealternativ, från privatrum till finare hotell. Ha i åtanke att stjärnorna på hotellet kanske inte motsvarar dina förväntningar, så boka gärna en stjärna högre än vad du brukar.

Boka boende i Zakopane

Skidresa till Zakopane
Bästa resvägen är att flyga till Krakow och sedan resa vidare med buss. Missa inte att kombinera med en övernattning i vackra Krakow.

Norwegian flyger direkt hit från Stockholm Arlanda.

Boka flyg till Krakow

Skidskola i Zakopane

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 3 olika klasser och instruktörer i Zakopane som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Zakopane här

Hotell & boende i Zakopane

Hos oss hittar ni totalt 3024 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zakopane.
2968 boendealternativ
Pris/natt från: 104 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 350 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 325 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 714 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 824 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Zakopane

SnowTrex