Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Slovakien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Slovakien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Slovakien

18 liftar
Jasna
17 liftar
Donovaly
10 liftar
Tatranska Lomnica
5 liftar
Strbske Pleso
4 liftar
Podbanske

Flest pister i Slovakien

20 pister
Jasna
17 pister
Donovaly
6 pister
Podbanske
6 pister
Strbske Pleso

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Slovakien

1290 meter
Tatranska Lomnica
1124 meter
Jasna
445 meter
Donovaly
440 meter
Strbske Pleso
150 meter
Podbanske

Högsta pisterna i Slovakien

2190 meter
Tatranska Lomnica
2024 meter
Jasna
1840 meter
Strbske Pleso
1360 meter
Donovaly
920 meter
Podbanske