Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Slovakien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Slovakien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Slovakien

Jasna 18 liftar
Donovaly 17 liftar
Tatranska Lomnica 10 liftar
Strbske Pleso 5 liftar
Podbanske 4 liftar

Flest pister i Slovakien

Jasna 20 pister
Donovaly 17 pister
Tatranska Lomnica 8 pister
Strbske Pleso 6 pister
Podbanske 6 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Slovakien

Tatranska Lomnica 1290 meter
Jasna 1124 meter
Donovaly 445 meter
Strbske Pleso 440 meter
Podbanske 150 meter

Högsta pisterna i Slovakien

Tatranska Lomnica 2190 meter
Jasna 2024 meter
Strbske Pleso 1840 meter
Donovaly 1360 meter
Podbanske 920 meter